Ticker

6/recent/ticker-posts

Clicks adalah sarung papan kekunci iPhone bergaya ala BlackBerry yang direka untuk pencipta kandungan.

Para peminat teknologi, bersiaplah untuk kembali ke era awal millenium dengan ciptaan terbaru Clicks Technology - sarung iPhone dengan papan kekunci terbina di dalamnya! Dikenali dengan nama "Clicks," aksesori inovatif ini, yang dijual pada harga $139 (RM650), dijangka akan muncul di pasaran untuk peranti iPhone 14 Pro pada 1 Februari, diikuti oleh iPhone 15 Pro pada pertengahan Mac. Syarikat ini, yang diasaskan oleh Michael Fisher dan Kevin Michaluk, merancang untuk mempamerkan produk ini di CES.

Berbeza dengan percubaan sebelumnya seperti kasus papan kekunci Typo yang tidak berjaya, Clicks bertujuan menjadi penyelesaian moden. Sarung ini menyambung ke iPhone tanpa menggunakan Bluetooth, menarik kuasa secara langsung dari peranti dan menyokong pengecasan pantas untuk iPhone 15 Pro. Namun, pembeli perlu sedar bahawa saiz sarung ini mungkin memberikan iPhone penampilan yang berbeza dan seperti alat kawalan jauh TV, dan ia tidak mempunyai magnet terbina untuk keserasian optimum dengan aksesori MagSafe.

Clicks mengatasi keinginan terhadap teknologi retro ini dengan aplikasi pelengkap di Apple App Store, menjanjikan kemas kini berterusan untuk meningkatkan fungsi papan kekunci. Pada mulanya hanya tersedia dalam warna bumblebee (kuning) dan London sky (kelabu kebiruan), pembeli awal boleh mendapatkan "Edisi Pengasas" untuk sokongan VIP dan akses awal kepada pilihan warna baru.

Pasukan di sebalik Clicks mempunyai pengalaman dari syarikat-syarikat teknologi besar seperti Apple, BlackBerry, dan Google. Syarikat ini menekankan pengalaman taktil papan kekunci fizikal bagi pengguna yang menghargai ketepatan dan maklum balas yang diberikan. Papan kekunci ini malah dilengkapi dengan lampu latar dan kekunci CMD untuk pintasan papan kekunci iOS.

Clicks mengambil pendekatan sebagai penawar kepada ruang skrin yang diambil oleh papan kekunci telefon pintar tradisional, membolehkan pengguna terbenam sepenuhnya dalam aplikasi dan kandungan. Jadi, jika anda merindui kembalinya papan kekunci fizikal pada iPhone anda, Clicks menyampaikan penyelesaian yang tepat. Masa untuk merangkul bunyi klik yang memuaskan pada butang sebenar di telefon pintar bergaya anda.Sumber: Clicks

Post a Comment

0 Comments